Aanneming

Uw opgave, onze uitdaging

Buursema Bouwbedrijf bouwt op maat. Wij hebben oog voor u, uw bedrijfsprocessen en de omgeving waarin u wilt gaan bouwen. Of het nu is omdat u toe bent aan een grotere bedrijfshal of omdat u uw kantoor grondig wilt verbouwen....

Grote(re) projecten zoals hierboven beschreven, maar ook bijvoorbeeld de (ver)bouw van scholen, appartementen en zorginstellingen worden uiteraard met de meeste zorg uitgevoerd. Wij denken graag met u mee en vertalen uw ideeën in een op maat gemaakt en uitgewerkt voorstel. Creatief in aanpak en oplossing, met lef, maar bovenal betrokken!  
 

Succesvolle samenwerking

Omdat het in de zakelijke bouw vaak gaat om grotere projecten, vraagt dit veel op het gebied van bouwvoorbereiding, communicatie en planning.
Drie sterke punten van ons bedrijf! Wij zijn gewend transparant te werken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Alle partijen brengen hun kennis en kunde in en weten wat er van hen gevraagd wordt. Ons deskundig personeel en onze betrokken ketenpartners zorgen er samen voor dat uw project succesvol en naar volle tevredenheid wordt afgerond.