Duurzaam Wonen

Duurzaam Samenwerken Gezien de continue veranderende woonwensen, wordt duurzaam (ver)bouwen, wonen en ondernemen steeds belangrijker in onze samenleving. Mede daarom zijn wij lid van DuurzaamWonen.nl Veel mensen en bedrijven vinden het namelijk een hele uitdaging om concreet invulling te geven aan duurzaamheid. DuurzaamWonen.nl biedt hiervoor dé oplossing middels een landelijk samenwerkingsverband van bouwkundige specialisten, waaronder bouwbedrijven.

 

Naast een duurzame ideologie dient een samenwerking ook daadwerkelijke toegevoegde waarde te hebben. Rick Kramer van B.V. Bouwmij Hendriks aan het woord over de toegevoegde waarde van DuurzaamWonen.nl: “Vanuit DuurzaamWonen.nl worden frequent (netwerk) bijeenkomsten georganiseerd om kennis en innovaties met betrekking tot duurzaamheid uit te wisselen. Ook het sparren met relaties, het ontwikkelen van aanvullende duurzame diensten en benchmarken vind ik een grote toegevoegde waarde van het samenwerkingsverband.”

 

Duurzaam kopen DuurzaamWonen.nl heeft diverse duurzame nieuwbouwwoningen in verschillende prijsklassen in de verkoop. Het kopen van een energiezuinige en duurzame woning heeft veel voordelen zowel voor uw portemonnee als voor het milieu.

 

Duurzaam Huren De huurwoningen, studio’s, lofts en appartementen van DuurzaamWonen.nl zijn geheel aangepast aan de huidige normen voor moderne en duurzame huisvesting. Door het gebruik van duurzame bouwmaterialen en innovatieve oplossingen kunnen bijvoorbeeld de energielasten tot een minimum of zelfs tot 0 gereduceerd worden.

 

Zelf bouwen Bent u in het bezit van of hebt u een optie op een kavel, dan gaan wij hierover graag met u in gesprek. DuurzaamWonen.nl werkt met verschillende woninglijnen, bouwsystemen en niveaus van energieverbruik, zo kunt u zelf kiezen hoe duurzaam u wilt wonen. Hierbij is uw woonbehoefte het belangrijkste uitgangspunt. Tijdens een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden om op uw kavel een duurzaam huis te bouwen.

 

De woninglijnen LIVV: Biedt een vijftal basisontwerpen van duurzame woningen die naar eigen wens aangepast kunnen worden. Lofthome: Bijzondere energiezuinige huizen van staal, glas en hout met een minimalistische industriële uitstraling. Finnhouse: Toonaangevende duurzame houten huizen die onderscheidend zijn door ontwerp en bouwmethode. Switch: Combineert slimme installatietechniek met veel comfort en kan desgewenst zelf energie opwekken. Architectuur: volledige vrijheid in het ontwerp van uw woning, bij uitstek geschikt voor een optimale vertaling van uw woonwensen.