Doelstelling

De gehele maatschappij is in ontwikkeling, zo ook de gehele bouwwereld. Bestaande situaties en rollenpatronen veranderen. Het bouwen wordt complexer en wet en regelgeving bepaalt een groot gedeelte van onze werkzaamheden. Natuurlijk vragen de klanten steeds meer dienstverlenende taken van een bouwbedrijf. Een bouwbedrijf is niet alleen een uitvoerder van hetgeen iemand anders heeft bedacht. Wij spelen hierop in om zodoende bij te kunnen blijven bij de ontwikkelingen.

Buursema Bouwbedrijf  profileert zich als een gedegen allround bouwbedrijf die in het gehele proces van de bouw betrokken is. Van initiatieffase tot en met het onderhoud en beheer van de gebouwen. We zullen onszelf voortdurend moeten bijscholen om bij te blijven in de ontwikkelingen.

We koesteren onze vaste opdrachtgevers en luisteren voortdurend naar signalen die zij afgeven die mogelijk tot een verandering kunnen leiden. Ook zijn we continu op zoek naar nieuwe klanten die passen bij ons bedrijf en die hetzelfde kwaliteitsniveau dat wij willen leveren op waarde weten te schatten. Tevens zullen er meer en meer werken worden uitgevoerd die we zelf ontwikkelen, hetzij voor een opdrachtgever of zelf als risico drager. Alleen op deze manier kunnen we een gezond bouwbedrijf zijn en blijven.

Neem contact met ons op