Advies

Isolatie

Wilt u uw huis isoleren maar wilt u graag eerst weten met welke maatregelen u de meeste winst haalt? 

Met een speciale camera kunnen wij foto's maken van uw huis (of bedrijfspand) waarop te zien is waar de grootste warmte-lekkages zijn. 

FLIR B335

De FLIR B335 is een warmtebeeldcamera met een uitstekende beeldkwaliteit en hoge gevoeligheid, ideaal voor gebouweninspecties en onderzoeken voor energieverklaringen. De camera is uitgerust met Picture-in-Picture, gesproken en tekstcommentaar en onderling verwisselbare lenzen.

Hieronder staan 2 voorbeelden die zijn gemaakt met de FLIR B335:

Aan de hand van de gemaakte foto's voorzien wij u van advies over de beste manier om uw pand te isoleren.

 

Lekkage

Het opsporen van de plaats waar water-lekkage ontstaan is, is vaak geen simpele klus. Vaak blijkt immers dat de gevolgen van de lekkage op een hele andere plaats zichtbaar worden...

Wij beschikken over speciale apparatuur om deze lekkages op te sporen en kunnen u met behulp hiervan voorzien van advies om deze te verhelpen.

EXTECH M0297

Extech M0297 is een vochtmeter en infrarode thermometer incl MeterLink. Met MeterLink worden metingen van uw Extech vochtmeter rechtstreeks op de FLIR B335 weergegeven en gedocumenteerd via een draadloze Bluetooth-verbinding. Met MeterLink worden metingen van een Extech vochtmeter op het warmtebeeld weergegeven.

 

Extech BR250

Extech BR250 is een video borescoop / draadloze inspectie camera